Kategoriat
Päivitykset

Päiväkirjan tulostaminen nyt suoraan sovelluksessa

AMPUMA – SÄHKÖINEN AMPUMAPÄIVÄKIRJA Ampuman versiosta 2.6 lähtien käyttäjän on mahdollista tulostaa ampumapäiväkirjansa myös Android- ja iOS -sovellusten kautta. Tulostaminen nettisivuilla jatkaa rinnalla kuten tähänkin asti.

Päivitykset ovat saatavilla App Storesta ja Play Storesta.

Päiväkirjan tulostaminen sovelluksessa

Päiväkirjan tulostaminen mobiilisovelluksessa
Päiväkirjan tulostaminen mobiilisovelluksessa

Tulostaaksesi päiväkirjan mobiilisovelluksen kautta navigoi sovelluksen Lisää-välilehdelle ja valitse Tulosta ampumapäiväkirja. Aukeavassa näkymässä voit valita päivämäärät, joiden väliltä päiväkirjamerkinnät tulostetaan. Lisäksi voit suodattaa päiväkirjamerkintöjä ampumapaikan, asetyypin, aseen, suorituksen tyypin tai ammutun lajin mukaan.

Ampumapäiväkirja tulostetaan PDF-tiedostoksi, jonka voit helposti tallentaa, siirtää tai jakaa haluamallasi tavalla laitteellasi. Tulostus tapahtuu Android- ja iOS-laitteilla hieman eri tavoin.

Android-laitteilla PDF tallennetaan sisäisen muistin Dokumentit-kansioon. Lisäksi sinulle tarjotaan mahdollisuus jakaa PDF suoraan laitteen jakamistoiminnallisuuksilla. iOS-laitteilla voit valita, jaatko vai tallennatko tulostetun PDF-tiedoston.

Ampuman tiedonhaku-, vienti- ja tulostustoiminnallisuuksia kehitetään jatkossakin. Ampuma uskoo, että nyt julkistettu toiminnallisuus helpottaa ampumapäiväkirjasi tulostamista merkittävästi.