Kategoriat
Päivitykset

Työstimme tilinhallintaa, tulostamista ja tietojen tallentamista

AMPUMA – SÄHKÖINEN AMPUMAPÄIVÄKIRJA Ampuman versiot 3.2 ja 3.3 toivat jälleen toivottuja ominaisuuksia käyttöön. Versio 3.2 keskittyi käyttäjätilin hallintaan ja version 3.3 painopiste oli tietojen tulostamisen uudelleenmuotoilussa sekä tietojen syöttämisen viilaamisessa.

Versiossa 3.2 uutena toiminnallisuutena on profiilin tietojen miellyttävämpi muokkaaminen, mahdollisuus vaihtaa profiilikuvaa sekä mahdollisuus poistaa käyttäjätili ja kaikki siihen liitetyt tiedot myös suoraan sovelluksesta. Aiemmin, ja toki edelleen tämä on mahdollista tehdä Ampuman nettisovelluksessa app.ampuma.com. Versiossa 3.2 parannettiin myös tumman tilan ulkonäköä monissa tilanteissa.

Versio 3.3 toi mukanaan uudelleenmuotoillun päiväkirjan tulostuksen. Päiväkirjan tulostamisessa siirryttiin pois taulukkomaisesta esitystavasta, ja käyttöön otettiin ranskalaisiin viivoihin perustuva tiiviimpi esitystapa. Myös allekirjoituksen paikka vaihdettiin tulosteessa. Lisäksi uutena toiminnallisuutena lisättiin mahdollisuus liittää tulosteeseen myös päiväkirjamerkinnän muistiinpanot.

Päiväkirjamerkintöjen lisäämistä kehitettiin siten, että nyt suorituksiin on mahdollista kirjata kilpailun tyyppi (paikalliset kisat, mm-kisat, olympialaiset jne) ja loppusijoitus. Tämä mahdollistaa myöhemmin kisamenestyksen seuraamisen entistä tarkemmin sekä tietojen löytämisen esimerkiksi kilpailun tyypin perusteella. Näin esimerkiksi löydät kaikki suomenmestaruuskilpailuihin liittyvät merkinnät salamannopeasti. Lisäksi uutena kenttänä lisättiin osumakerroin.

Aselistausta kehitettiin siten, että nyt voit suodattaa aselistaasi asetyypin mukaan. Havainnon mukaan käyttäjillämme alkaa olla varsin mittavia aselistauksia, jolloin tietyn aseen löytäminen alkaa olla hankalaa pitkää listaa rullatessa. Toivottavasti asetyypin perusteella suodattaminen nopeuttaa oikean aseen löytämistä listasta.

Lisäksi uutena toiminnallisuutena toteutettiin yleisaseiden merkin ja mallin pikatäyttö. Nyt valittuasi yleisaseen päiväkirjamerkintää tehdessä sovellus ehdottaa automaattisesti päiväkirjahistoriasi perusteella yleisaseelle merkkiä ja mallia. Näin vältyt kirjoittamasta samaa tietoa uudelleen ja uudelleen esimerkiksi samanmerkkisellä- ja mallisella laina-aseella harjoitellessasi kerta toisensa jälkeen.

Ampuman tuoreimman version löydät App Storesta ja Play Storesta.