Kategoriat
Päivitykset

Tallenna ampumaharrastuksesi parhaat hetket valokuvin

AMPUMA – SÄHKÖINEN AMPUMAPÄIVÄKIRJA Ampuman versio 3.1 lisää toiminnon, josta olemme erityisen innoissamme, nimittäin valokuva ja sen voima.

Valokuva ja sen voima

Valokuvien lisääminen onnistuu sekä suoraan kamerasta että valokuvagalleriastasi. Näin ampumaharrastuksesi hetkien tallentaminen onnistuu samalla kuin koet ne, mutta tarvittaessa myös myöhemmin.

Käyttökohteita valokuville on kymmeniä. Joku haluaa tallentaa ampumatapahtuman tunnelman ja muistoja. Joku kuvaa kylmällä piipulla ammutun laukauksen ja dokumentoi sen eron lämpimällä piipulla ammuttuihin laukauksiin. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Miten sinä aiot käyttää omasi?

Valokuvien lisääminen on mahdollista Pro-käyttäjillemme.

Käytettävyys parempi kuin koskaan

Lisäksi Ampuman käytettävyyttä on kehitetty sekä korjattu pieniä havaitsemiamme bugeja. Näin Ampuma kehittyy ja on päivitys päivitykseltä parempi. Ampuma haluaa myös kiittää innokkaita käyttäjiään avusta – ilman käyttäjien ilmoittamia virheitä olisi Ampuman kehittäminen hitaampaa. Ampuma on vastaanottanut myös paljon myönteistä palautetta, kiitos myös siitä! Se kannustaa kehittämään Ampumaa edelleen, jotta siitä tulisi maailman paras ampumapäiväkirja.

Päivitykset ovat saatavilla App Storesta ja Play Storesta.