Kategoriat
Päivitykset

Sujuvampaa aseiden ja ampumapaikkojen lisäämistä, uusi profiilisivu

AMPUMA – SÄHKÖINEN AMPUMAPÄIVÄKIRJA Ampuman versio 3.0 tuo uudistetun päänäkymän, jossa ampumapäiväkirja ja aseet ovat kootusti saatavilla profiilisivun alla. Lisäksi aseiden ja ampumapaikkojen luonti on entistä sujuvampaa päiväkirjamerkintöjä luodessa.

Päivitykset ovat saatavilla App Storesta ja Play Storesta.

Uusi profiilisivu

Uusi profiilisivu

Uusi profiilisivu kokoaa käyttäjän tiedot, päiväkirjan ja aseet saataville keskitetysti. Voit muokata nimeäsi, paikkakuntaasi ja käyttäjänimeäsi sekä sähköpostiosoitettasi muokkausnäkymässä. Pääset päiväkirjaasi ja voit aloittaa uuden merkinnän luonnin helposti profiilinäkymästä. Lisäksi aselistauksesi on nyt saatavilla profiilin kautta.

Tulevissa versioissa toteutetaan profiilikuvan vaihto sekä suunnitteilla on muun muassa erilaisten kurssien ja muiden pätevyyksien näkymä, johon voit tallentaa esimerkiksi ampumaharrastukseesi liittyviä kurssipäivämääriä. Se tulee saataville profiilinäkymään.

Sujuvampi aseiden ja ampumapaikkojen lisääminen

Aiemmin uusien aseiden ja ampumapaikkojen lisääminen oli hieman kömpelöä, kun olit lisäämässä päiväkirjamerkintää. Mikäli ase tai paikka puuttui, Ampuma ohjasi sinut lisäämään aseen toiselle välilehdelle ja palaamaan päiväkirjamerkintään sen jälkeen.

Nyt aseiden ja ampumapaikkojen lisääminen onnistuu samalla, kun lisäät päiväkirjamerkintää.

Voit lisätä ampumapaikkoja…
…ja aseita samalla, kun teet päiväkirjamerkintää!

Valittaessa ampumapaikkaa tai asetta, näkymässä näkyvä oranssi plus-painike avaa joko ampumapaikan tai aseen lisäämisnäkymän ja pääset lisäämään puuttuvat tiedot. Enää ei tarvitse pomppia välilehdeltä toiselle!