Kategoriat
Päivitykset

Kirjautuminen some-painikkeilla, päiväkirjan suodatus ja paikkojen rypästys

AMPUMA – SÄHKÖINEN AMPUMAPÄIVÄKIRJA Ampuman versiosta 2.7 lähtien voit rekisteröityä ja kirjautua käyttämällä Applen, Facebookin ja Googlen kirjautumispainikkeita. Voit suodattaa ja etsiä päiväkirjamerkintöjäsi entistä tehokkaamin. Lisäksi ampumapaikkoja näytettäessä paikat rypästetään, jolloin näyttö ei tukahdu sadoista pinneistä.

Päivitykset ovat saatavilla App Storesta ja Play Storesta.

Kirjautuminen some-painikkeilla

Voit nyt käyttää olemassa olevaa Apple-, Google- tai Facebook-tiliäsi rekisteröitymiseen ja sisäänkirjautumiseen alkaaksesi käyttää Ampumaa. Näin jälleen yhden uuden tilin luonnin ja sen salasanan muistamisen vaiva jää pois. Mikäli et halua käyttää some-tiliäsi tai sinulla ei ole sellaista, voit myös jatkossakin rekisteröityä käyttäjäksi ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, kuten tähänkin asti.

Voit nyt kirjautua sisään Applen, Facebookin ja Googlen sisäänkirjautumispainikkeilla

Päiväkirjan suodattaminen ja haku

Versiossa 2.7 uutuutena on päiväkirjan suodatus, joka on samankaltainen, kuin aiemmassa versiossa päiväkirjan tulostamisen yhteydessä esitelty suodatustoiminto.

Päiväkirjamerkintöjen suodatus

Voit suodattaa päiväkirjaasi pävämäärän, ampumapaikan, ampumasi aseen tai asetyypin, suorituksen tyypin ja ammutun lajin mukaan. Näin löydät helposti ja nopeasti haluamasi tiedot päiväkirjastasi!

Ampumapaikkojen rypästys kartalla

Ampuma sisältää jo varsin kattavan määrän ampumapaikkoja. Tästä syystä kartalla esitettynä pinnit alkavat olla todella tiheässä. Karttaa selkeyttämään versiosta 2.7 lähtien ampumapaikat on rypästetty.

Ampumapaikat kartalla ryppäissä

Näin kartan selaaminen on sujuvampaa, eikä pinnit ruuhkauta näyttöä.