Tietoa meistä

Ampuma haluaa auttaa sinua tallentamaan harrastuksesi parhaat hetket

Ammunta on hieno laji. Adrenaliini, ruudin tuoksu ja äärimmäinen keskittyminen vievät sinut tilaan ja tunnelmaan, jota ei voi saavuttaa missään muussa urheilulajissa. Olisi harmillista, jos et voisi koskaan palata noihin hetkiin, ja tuntea uudelleen, mitä tunsit silloin.

Paras keino tallentaa nuo hetket on rikas ja monipuolinen aineisto, joka on järjestelty loogisesti ja tasalaatuisesti yhteen varmaan paikkaan. Näin hetkiin palaaminen on luontevaa, koska tiedot ovat helposti saatavilla ja yhtenäisessä muodossa.

Ampuma – harrastajalta harrastajille

Ampuma syntyi ammunnanharrastajan tarpeesta. Perinteinen paperinen ampumapäiväkirja ei tyydyttänyt käytettävyydellään. Päiväkirja sisälsi tietoa, jota ei oikeastaan pystynyt hyödyntämään mitenkään mielekkäästi. Sen päätehtävä oli täyttää kuiva viranomaistehtävä, palvella valtiota.

Ampuma tuo ampumapäiväkirjan 2000-luvulle. Mobiiliteknologian avulla ampumapäiväkirja voidaan toteuttaa siten, että siitä hyötyy myös ampuja itse, ei ainoastaan viranomainen. Rikas ja monipuolinen sisältö, kuten paikkatietoon sidottu säätila, valokuvat ja tarkka pistekirjanpito, sekä ATK:n ihmeellinen voima mahdollistavat uuden tiedon tuottamisen tiedosta.

Lisäksi Ampuman tiimin lempiominaisuus, eli valokuvien lisääminen, mahdollistaa tunnelman ja muistojen tallentamisen upealla tarkkuudella, mihin perinteinen ampumapäiväkirja ei koskaan pysty.

Seuraa kehitystäsi ja koe palkitseva tunne, kun kehitystä tapahtuu – todistettavasti. Elä harjoittelupäivien huumori ja rento meininki, kisapäivien jännitys ja adrenaliini sekä luonnon komeus kaikkina vuodenaikoina uudelleen ja uudelleen.

Kehittäjä

Ampuman alkuperäinen kehittäjä on Walther Olof Labs, vuonna 2017 perustettu ohjelmistoyritys. Walther Olof keskittyi erilaisten web- ja mobiilisovellusten kehittämiseen. Ampuma oli Walther Olofin päätuote.

Ampumaa kehittää toukokuusta 2021 lähtien JavOps Oy, joka jatkaa Walther Olof Labsin perintöä. JavOps on vuonna 2020 perustettu ohjelmistojen suunnitteluun ja valmistukseen keskittynyt yritys.

Jani Piippo

Sekä Walther Olofin että JavOpsin taustalla oleva yrittäjä on Jani Piippo. Hän on Ampuman idean isä ja pääkehittäjä. Tutustu Ampuman syntytarinaan täällä.

Jani on ohjelmistokehityksen ammattilainen, joka on kehittänyt verkkosivustoja ja sovelluksia erilaisille kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaille eri toimialoilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää, paras keino saada yhteys kehittäjään on tukipyynnöllä.

Brändiaineisto medialle

Lataa Ampuman logo ja muuta kuvamateriaalia sekä tietoja tiivistetysti käytettäväksi mediassa tai muussa materiaalissa.

Artikkelit

Lue Ampuman tuoreimmat artikkelit ja uutiset