images/blog/v3-5-cover.webp

Uutta Ampuma-mobiilisovelluksen versiossa 3.4 ja 3.5

AMPUMA – SÄHKÖINEN AMPUMAPÄIVÄKIRJA – Ampuman mobiilisovelluksen versiot 3.4 ja 3.5 keskittyvät Ampuman toimintojen suoraviivaistamiseen ja vakauttamiseen sekä suorituskyvyn parantamiseen.

Selkeinä parannuksina mainittakoon uudistettu päiväkirjan tulostus, vakaampi päiväkirjamerkintöjen luomistoiminto, valokuvien tallentuminen myös käyttäjän laitteelle automaattisesti, parannettu päiväkirjamerkintöjen suodatin, sekä useat bugikorjaukset.

Tätä tekstiä kirjoittaessa uudistettu päiväkirjan tulostustoiminto on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Uudistettu päiväkirjatuloste sisältää monia päiväkirjan eheyttä ja luotettavuutta parantavia tietoja. Uudistettu päiväkirjatuloste sisältää QR-koodin, jonka perusteella päiväkirjatulosteen vastaanottaja voi todentaa Ampuman verkkopalvelussa, että tulosteen tiedot ovat oikeita. Tämä lisää Ampuman käyttäjän luotettavuutta merkittävästi. Lue lisää päiväkirjatulosteen tietojen tarkistamisesta tukisivulla .

Esimerkki uudesta ampumapäiväkirjatulosteesta
Esimerkki uudesta ampumapäiväkirjatulosteesta

Vakaampi päiväkirjojen luomistoiminto toimii nyt luotettavammin sellaisissa tilanteissa, jossa sovellus sammuu tai joutuu taustalle esimerkiksi saapuvan puhelun takia. Kävi ilmi, että joissain tilanteissa sammunut sovellus kadotti keskeneräisen päiväkirjamerkinnän tiedot, jolloin merkintä jouduttiin aloittamaan alusta. Tämä on turhauttavaa erityisesti siinä tilanteessa, että käyttäjällä oli keskeneräinen pistekirjanpito päiväkirjamerkinnässä. Uudistettu luomistoiminto säilyttää tiedot laitteessa entistä luotettavammin myös poikkeustilanteissa, jolloin turhauttavilta tilanteilta vältytään.

Lisäksi sovelluksista löytyneitä bugeja on korjattu, jotta sovelluksen käyttökokemus olisi entistä parempi. Muista aina päivittää ajoissa sovelluksen viimeisin versio, jotta saat Ampumasta suurimman mahdollisimman hyödyn! Ampuman tuoreimman version löydät App Storesta  ja Play Storesta .

Samanlaisia kirjoituksia

images/blog/v3-0-cover.webp

Sujuvampaa aseiden ja ampumapaikkojen lisäämistä, uusi profiilisivu

AMPUMA – SÄHKÖINEN AMPUMAPÄIVÄKIRJA Ampuman versio 3.0 tuo uudistetun päänäkymän, jossa ampumapäiväkirja ja aseet ovat kootusti saatavilla profiilisivun alla.

Lue lisää
images/blog/shooting-starting-hobby-cover.webp

Ampumaharrastuksen aloittaminen

Ammunnan aloittaminen voi olla jännittävää ja ehkä hieman hämmentävääkin. Missä ja miten ammuntaa pääsee harrastamaan?

Lue lisää
images/blog/v3-8-cover.webp

Uutta Ampuma-mobiilisovelluksen versiossa 3.8

Uutuutena mahdollisuus tulostaa valokuvia osana PDF-tulostetta, korjattu pieni bugi aseen lisäämisessä sekä selkeytetty aseen poistamisen seurauksia.

Lue lisää